Kvalitet for enhver pris

Murer og tømrer fusionerer

19. december 2009

Jens Jensen Murer- og Entreprenør A/S har købt halvdelen af aktierne i Marius Sloth Byg A/S. Dermed øger begge parter konkurrenceevnen.

 

Med virkning fra årsskiftet har Holstebros ældste murer- og entreprenørfirma Jens Jensen Murer og Entreprenør A/S købt halvdelen af aktierne i Marius Sloth Byg A/S. De to selskaber fortsætter under eget navn, men vil dele lager og værksted, og på sigt vil man sammenlægge sine domiciler for også at kunne dele administration.

 

Marius Sloth er en dygtig tømrer med mange års faglig ballast. Han har skabt sig et godt ry som kompetent projektstyrer på større byggeopgaver, og i dag har han seks ansatte. Selv om han blot har været selvstændig i et år, er der på ingen måder tale om tvangsægteskab.

"Omsætningen har faktisk været lidt højere end forventet, og der er da også skabt et overskud allerede efter første år. Men jeg har et rigtig godt samarbejde med Jens Jensen Murer og Entreprenør A/S og kan se nogle gode muligheder for vækst, når vi går ind i det her samarbejde," siger Marius Sloth.

 

Også hos Jens Jensen Murer og Entreprenør A/S har man høje forventninger, fortæller Jørn Vejgaard: "Vi håber at få styrket konkurrenceevnen. Dels vil vi fortsat løse små og store opgaver hver for sig og i samarbejde med andre håndværkere, dels vil vi kunne løse opgaver i fællesskab. Samtidig kan vi opnå nogle synergieffekter ved sammenlægningen, så vi er rigtig glade for, at det også passede ind i Marius Sloths planer."

 

Jan Bodilsen, Jens Jensen Murer og Entreprenør A/S, beskriver fusionen som en offensiv strategi:

"Man siger jo, at det er i nedgangstider, man skal investere. Hvis vi ikke tror på, at vi kan klare os i de her tider, skulle vi bare sætte os med hænderne i skødet. Men det ligger slet ikke til os," siger han.

 

Marius Sloth Byg A/S bibeholder indtil videre sit kontor i udviklingsparken Nupark i Holstebro.
Her vil man markere fusionen ved en reception den 22. januar 2010.

 

Læs mere om Marius Sloth Byg her: www.mariusslothbyg.dk

 

Kontaktoplysninger for pressen:
Murermester Jørn Vejgaard, tlf. 40 30 96 99
Murermester Jan Bodilsen, tlf. 40 30 95 99
Tømrermester Marius Sloth, tlf. 30 64 70 79