Kvalitet for enhver pris

KVALITET FOR ENHVER PRIS

Stilstand er lig med tilbagegang, siger man. Og vi har aldrig stået stille. Omdrejningspunktet i vores bevægelse er kvalitet: vi vil kvalitet i alle led og alle processer af organisationen. Vi vil skabe tilfredse kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere via kvalitet.

 

Mission - vores grundlag

Vi leverer bygge- og anlægsløsninger, hvor målbar og synlig kvalitet er hjørnestenen. Ved at omsætte faglig ekspertise og dygtige medarbejdere til veltilrettelagt arbejde og konkurrencedygtige priser. Ved at holde hvad vi lover. Og ved at bygge på løsninger, som skaber tilfredse kunder.

 

Vision - vores drømme

Jens Jensen skal bygge på kvalitet - i alle led. Motiverede medarbejdere, løbende kompetenceudvikling, høj faglig viden og et særligt Jens Jensen-tankesæt - baseret på målbar og synlig kvalitet - skal sætte os i stand til at skabe tilfredse kunder. Gøre tingene rigtigt første gang. Banke konkurrenterne med kvalitet. Og fortsat give fremtidens Jens Jensen succes.


Den lille Orange

Hos Jens Jensen har vi fem grundsætninger. Vi kalder det for vores Jens Jensen-tankesæt. Det bygger på fem kvalitetssætninger, som du kan læse mere om i brochuren "Den lille Orange".