Pressemeddelelse
1. september 2020

Ny direktion og generationsskifte i Jens Jensen-koncernen

Koncernens nye direktion kommer til at bestå af koncerndirektør Jan Bodilsen, direktør for Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S Jonas Vejgaard og direktør for Jens Jensen Tømrer & Snedker A/S Marius Sloth.

Jens Jensen-koncernen ønsker at fortsætte den gode udvikling, som bygger på mange års erfaring indenfor byggebranchen, såvel som nytænke og med tiden udvide forretningsområderne.

- Den nye ledelse sigter strategisk efter at øge synergien mellem murer- og tømrervirksomheden. Derfor er der indgået en eksklusiv aftale mellem Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S og Jens Jensen Tømrer & Snedker A/S, siger den nye koncerndirektør Jan Bodilsen, og fortsætter: Fleksibilitet, optimal resurseudnyttelse og vidensdeling bliver afgørende for at fortsætte og udbygge den positive udvikling, som vi har oplevet de seneste 4-5 år.

Jonas Vejgaard (33), adm. direktør Jørn Vejgaards søn, overtager sin fars ejerandel og direktørpost i Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S. Jonas Vejgaard, der i forvejen er ansat i virksomheden, er uddannet murer og bygningskonstruktør. Direktør- såvel som ejerskiftet finder officielt sted pr. 1. september 2020.

- Jeg er selvfølgelig spændt. Men det er også med en vis ro i maven, jeg går til opgaven. Virksomheden har de seneste år præsteret gode resultater og er i dag særdeles fornuftigt funderet økonomisk, påpeger Jonas Vejgaard, der i særlig grad ønsker at fokusere på virksomhedens vigtigste resurse; Medarbejdernes kompetencer og samarbejdsevner er altafgørende for vores DNA, som er kompromisløs kvalitet. Og det vil det blive ved med at være, fastslår den nye direktør og indehaver.

Adm. direktør Jørn Vejgaard (66), som netop har fejret 50-års jubilæum, træder således i baggrunden og giver plads til et generationsskifte, der kan medvirke til at styrke fremtidssikringen af den mere end 130-årige entreprenørvirksomhed i Holstebro.

- Vi har gennem årene skabt en særlig Jens Jensen-ånd og indforståethed med vores medarbejdere og kunder omkring kvalitet og ordentlighed, det er jeg sikker på, også vil være en afgørende ballast i den nye ledelses medarbejderpleje og jagt på fremtidige opgaver, fremhæver den afgående direktør Jørn Vejgaard.

Når Jørn Vejgaard trapper ned på arbejdstiden, betyder det, at han fremadrettet vil være at finde i virksomheden som deltidskonsulent samt menigt medlem af bestyrelsen. Her bliver advokat (H) Jes Andersen fra Advokathuset Funch & Nielsen samtidig ny bestyrelsesformand, og den tidligere formand Eigil Bodilsen fortsætter som menigt medlem.

Yderligere oplysninger
Jan Bodilsen – Telefon 40 30 95 99 – Mail: jb@jensjensen.dk.
Jonas Vejgaard – Telefon 51 94 26 30 – Mail: jve@jensjensen.dk.
Marius Sloth – Telefon 30 64 70 79 – Mail: ms@jensjensen.dk.

Jonas Vejgaard, Marius Sloth og Jan Bodilsen
Jonas Vejgaard, Marius Sloth og Jan Bodilsen