BYGGERI ER MERE END BLOT MURSTEN

Jens Jensen udfører opgaver indenfor murer-, tømrer og entreprenørarbejde i både total-, hoved- og fagentrepriser for offentlige myndigheder, virksomheder og private kunder og i alle størrelsesordener. Vi har desuden en stor servicedel, hvor vi udfører alt i vedligehold og reparationsarbejde.

Vi kan tilbyde mere end 130 års erfaring, dygtige medarbejdere og dygtige samarbejdspartnere.

Vi har fokus på en god dialog og prioriterer investering i kompetenceudvikling og materiel. Dette sikrer altid den bedste løsning og pris.

Vi anvender selvfølgelig elektronisk sags- såvel som kvalitetsstyringssystem.

Jens Jensen udgøres af to virksomheder: Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S og Jens Jensen Tømrer & Snedker A/S. Virksomhederne løser opgaver sammen eller hver for sig efter ønsker og behov.

Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

 

Mission – Vores grundlag
Vi leverer bygge- og anlægsløsninger, hvor målbar og synlig kvalitet er hjørnestenen. Ved at omsætte faglig ekspertise og dygtige medarbejdere til veltilrettelagt arbejde og konkurrencedygtige priser. Ved at holde hvad vi lover. Og ved at bygge på løsninger, som skaber tilfredse kunder.

Vision – Vores drømme
Jens Jensen skal bygge på kvalitet – i alle led. Motiverede medarbejdere, løbende kompetenceudvikling, høj faglig viden og et særligt Jens Jensen-tankesæt – baseret på målbar og synlig kvalitet – skal sætte os i stand til at skabe tilfredse kunder. Gøre tingene rigtigt første gang. Banke konkurrenterne med kvalitet. Og fortsat give fremtidens Jens Jensen succes.

Østerbrogade, Holstebro
Privat bolig
Privat bolig