EN MODERNE OG VELKONSOLIDERET PARTNER

Jens Jensen udfører opgaver indenfor murer-, tømrer og entreprenørarbejde i total-, hoved- og fagentrepriser for både offentlige og private kunder - og i alle størrelsesordener. Vi har desuden en stor servicedel, hvor vi udfører alt i vedligehold og reparationsarbejde.

Jens Jensen kan tilbyde mere end 135 års erfaring, dygtige medarbejdere og dygtige samarbejdspartnere.

Vi har fokus på en god dialog og prioriterer investering i kompetenceudvikling og materiel. Dette sikrer altid den bedste løsning og pris.

Vi anvender selvfølgelig elektronisk sags- såvel som kvalitetsstyringssystem.

Jens Jensen udgøres af to virksomheder: Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S og Jens Jensen Tømrer & Snedker A/S. Virksomhederne løser opgaver sammen eller hver for sig efter ønsker og behov.

Vi er naturligvis medlem af DI Byggeri og Byg Garanti.


Mission – Vores grundlag

Vi leverer bygge- og anlægsløsninger, hvor målbar og synlig kvalitet er hjørnestenen. Ved at omsætte faglig ekspertise og dygtige medarbejdere til veltilrettelagt arbejde og konkurrencedygtige priser. Ved at holde hvad vi lover. Og ved at bygge på løsninger, som skaber tilfredse kunder.

Vision – Vores drømme
Jens Jensen skal bygge på kvalitet – i alle led. Motiverede medarbejdere, løbende kompetenceudvikling, høj faglig viden og et særligt Jens Jensen-tankesæt – baseret på målbar og synlig kvalitet – skal sætte os i stand til at skabe tilfredse kunder. Gøre tingene rigtigt første gang. Banke konkurrenterne med kvalitet. Og fortsat give fremtidens Jens Jensen succes.

Færch Plast
Færch Plast
Golfklubben
Golfklubben